Dansatoarele si coregrafele Simona Dabija si Corina Mitrovici vor coordona noul modul de dans contemporan dedicat incepatorilor si intermediarilor in perioada 15 oct – 8 nov 2017.

Cursurile de dans contemporan se bazeaza pe un mix de metode si tehnici de (re)descoperire a eficientei corpului in miscare, a fluiditatii organice, prin jocuri de ritm si dinamica, dezvoltarea expresivitatii corporale si a creativitatii individuale si colective. Vom explora impreuna notiuni care ne ajuta sa dansam: respiratia corecta, schimbul de greutate, alinierea corporala si defragmentarea ei, ritmuri constante si dinamici variate, conectarea fluida a articulatiilor, folosirea intregului corp atunci cand dansam, schimbul de energie la nivel de grup, mentinerea si pierderea echilibrului ca instrumente creative. Pentru a intelege si practica aceste lucruri ne vom misca indraznet, copilaresc, animalic, urban.

_____________________________________________

MODUL INCEPATORI |15 oct – 8 nov

  • Duminica (15 oct, 5 nov ) – 16:00 – 17:30
  • Miercuri (18, 25 oct + 1, 8 nov) – 19:00 – 20:30
  • Sambata (21, 28 oct) – 16:00 – 17:30

MODUL INTERMEDIARI |15 oct – 8 nov

  • Duminica (15 oct, 5 nov ) – 17:30 – 19:00
  • Miercuri (18, 25 oct + 1, 8 nov) – 20:30 – 22:00
  • Sambata (21, 28 oct) – 17:30 – 19:00

ABONAMENTE: 250 lei (incepatori) si 200 lei (intermediari)

_____________________________________________
INSCRIERI

Pentru inscrieri trimiteti un e-mail la adresa danscontemporan@gmail.com cu subiectul INSCRIERE INCEPATORI sau INSCRIERE INTERMEDIARI (in functie de optiunea personala). In continutul email-ului trebuie sa se regaseasca numele vostru complet si numarul de telefon. Plata se face cash inainte cu 10-15 minute de prima sesiune de curs.

☑ Locurile sunt limitate. In eventualitatea in care nu reusiti sa va inscrieti la acest modul va asteptam cu drag la sesiunile urmatoare. Suma primita nu se returneaza.

☑ Ai nevoie de echipament lejer in care te poti misca liber, sosete sau pantofi de dans. Nu exista limita de varsta, dar cursurile sunt recomandate persoanelor peste 14 ani.

☑ Studioul de dans este in zona Alba Iulia, Strada Traian Popovici 87, etajul 1 (deasupra magazinului Carrefour Market) in incinta Dance Prestige Studio.

☑ Telefoane contact: Simona Dabija (0735 296 360) si Corina Mitrovici (0740 973 368).

Mai multe informatii despre locatie in meniu la pagina de CONTACT.

_____________________________________________

CORINA MITROVICI

22155430_10212176307697787_2040404690_n

Corina Mitrovici a practicat dans sportiv de performanta timp de 14 ani. In 2015, a lucrat cu Valentina de Piante la spectacolul “M.E.L.T – Motion, Emotion, Lateral Thinking”, realizat in cadrul Working Art Space and Production din Bucuresti. A participat in festivaluri precum ImPulsTanz Festival (AT), ElectroCamp (IT), Explore Dance Festival (RO) si Foreign Bodies (UE). Incepand cu 2016, a lucrat cu numerosi coregrafi, precum Thomas Steyaert (Bruxelles), Inger-Reidun Olsen (Oslo) si Simona Deaconescu (Bucuresti). In 2017 primeste bursa danceWEB, in cadrul festivalului ImPulsTanz din Viena si se alatura colectivului Tangaj Dance, facand parte din spectacolul Counterbody. In prezent este studenta in anul I, Sectia Coregrafie, la Universitatea Nationala de Teatru si Cinematografie I.L.Caragiale, Bucuresti.

SIMONA DABIJA

2.Aftertaste_explore

Simona Dabija este masteranda in anul II, Sectia Coregrafie, la Universitatea Nationala  de Teatru si Cinematografie I.L.Caragiale, Bucuresti. Colaboreaza  ca dansator cu Compania de dans Tangaj Dance (condusa  de Simona Deaconescu) din 2015, fiind parte din spectacolele “Aftertaste” si “Counterbody”, precum si din filmul de dans “Sonder”. Se alatura  echipei de 4 dansatoare alese de Thomas Steyart (fost performer in compania lui Wim Vandekeybus – Ultima Vez) pentru realizarea spectacolului Solatium la WASP-Working Art Space and Production. A colaborat cu Teatrul Arcub in calitate de dansator in spectacolul de teatru “Don Juan Inferno”, in regia lui Andrei Tabacaru Hogea, si cu Teatrul de Arta  Bucuresti, in calitate de coregraf al spectacolului de teatru “CEARTA-r”, regia Theo Herghelegiu. In prezent, colaboreaza  cu Teatrul Odeon in calitate de actor-performer in doua  spectacole: “Casanova” si “Kafka- 5 vise”, regizate de Dragos  Galgotiu. Totodata , coordoneaza  spectacolul “SH O RA”, alaturi de coregrafele Mariana Gavriciuc, Camelia Neagoe si Oana Zara.

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s