Coregrafa Simona Deaconescu se reintoarce la cursuri dupa o perioada plina de productii noi si turnee.

Cursurile de dans contemporan se bazeaza pe un mix de metode si tehnici de (re)descoperire a eficientei corpului in miscare, a fluiditatii organice, prin jocuri de ritm si dinamica, dezvoltarea expresivitatii corporale si a creativitatii individuale si colective. Vom explora impreuna notiuni care ne ajuta sa dansam: respiratia corecta, schimbul de greutate, alinierea corporala si defragmentarea ei, ritmuri constante si dinamici variate, conectarea fluida a articulatiilor, folosirea intregului corp atunci cand dansam, schimbul de energie la nivel de grup, mentinerea si pierderea echilibrului ca instrumente creative. Pentru a intelege si practica aceste lucruri ne vom misca indraznet, copilaresc, animalic, urban.

_____________________________________________

MODUL INCEPATORI | 12 nov – 6 dec 2017

  • Duminica (12, 19, 26 nov, 3 dec) – 16:00 – 17:30
  • Miercuri (15, 22, 29 nov, 6 dec) – 19:00 – 20:30

MODUL INTERMEDIARI | 12 nov – 6 dec 2017

  • Duminica (12, 19, 26 nov, 3 dec) – 17:30 – 19:00

  • Miercuri (15, 22, 29 nov, 6 dec) – 20:30 – 22:00

ABONAMENTE: 250 lei (incepatori) si 200 lei (intermediari)

_____________________________________________
INSCRIERI

Pentru inscrieri trimiteti un e-mail la adresa danscontemporan@gmail.com cu subiectul INSCRIERE INCEPATORI sau INSCRIERE INTERMEDIARI (in functie de optiunea personala). In continutul email-ului trebuie sa se regaseasca numele vostru complet si numarul de telefon. Plata se face cash inainte cu 10-15 minute de prima sesiune de curs.

☑ Locurile sunt limitate. In eventualitatea in care nu reusiti sa va inscrieti la acest modul va asteptam cu drag la sesiunile urmatoare. Suma primita nu se returneaza.

☑ Ai nevoie de echipament lejer in care te poti misca liber, sosete sau pantofi de dans. Nu exista limita de varsta, dar cursurile sunt recomandate persoanelor peste 14 ani.

☑ Studioul de dans este in zona Alba Iulia, Strada Traian Popovici 87, etajul 1 (deasupra magazinului Carrefour Market) in incinta Dance Prestige Studio.

☑ Telefoane contact: Simona Deaconescu (0741 113 365).

Mai multe informatii despre locatie in meniu la pagina de CONTACT.

_____________________________________________

SIMONA DEACONESCU

Simona-Deaconescu_by pollak po

A studiat in paralel COREGRAFIE la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” Bucuresti si REGIE DE FILM la Universitatea Media. si-a continuat studiile luand parte la diverse programe de formare profesionala internationale. In 2014 a primit bursa danceWEB din partea Retelei Life Long Burning, cu sprijinul ICR Viena, iar in 2015 a primit a participat la programul The Invincible Loser din Berlin, Uferstudios. Si-a dezvoltat cercetarile in rezidente oferite de Fundatia Gabriela Tudor, Asociatia 4Culture si Battery Dance Studios New York.

In 2013 a fondat Tangaj Dance, o companie de dans independenta care produce proiecte la intersectia dintre arta si stiinta, film si dans, iar in 2015 a pus bazele Bucharest International Dance Film Festival, singurul festival de film de dans din Romania, al carei director artistic este pana in prezent. In 2016 Simona a fost premiata de Centrul National al Dansului Bucuresti pentru contributia adusa dansului contemporan romanesc.

Alaturi de colectivul Tangaj Dance a realizat COUNTERBODY (2017), Aftertaste (2015), Birdville (2014) si Fabrica de vise (2013), o serie de spectacole bazate de studiile recente din domeniul stiintei cognitive si a teoriilor futuristice. Preda in mod frecvent ateliere de dans, precum si laboratoare interdisciplinare in care mixeaza dansul, filmul si tehnologia. Spectacolele si atelierele ei au fost prezentate in Romania, Austria, SUA, Ungaria, Turcia si Chile. in paralel, Simona a regizat doua filme de dans Silent Places (2013) si Sonder (2016), filme care i-au adus recunoasterea internationala fiind selectate in peste 30 de festivaluri din toata lumea.

Simona este coordonator de miscare si consultant pentru studiouri de creatie multimedia si realizeaza miscarea scenica pentru spectacole de teatru. An de an se implica in proiecte interdisciplinare care aduc impreuna dansul, arta video, fotografia, filmul si noile tehnologii.

 

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s