1669939_1009788295715704_8198532809550531354_o

Pentru inscrieri la cursurile de dans contemporan trimiteti un e-mail la adresa danscontemporan@gmail.com cu subiectul INSCRIERE INCEPATORI   sau INSCRIERE INTERMEDIARI (in functie de optiunea personala), in continutul email-ului trebuie sa se regaseasca numele vostru complet, numarul de telefon si modalitatea de plata (cash sau virament bancar).

 • Abonamente: 300 lei (incepatori), 250 lei (intermediari), 450 lei (incepatori & intermediari).
 • Taxa de participare pentru un curs: 80 lei (indiferent de grupa).
 • Abonamentul se achita fie prin virament bancar in contul Asociatiei Tangaj Dance – RO84RZBR0000060016644760, deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Mosilor, CUI: 32822948. La DETALII PLATA introduceti sintagma “participare cursuri de dans contemporan”. Plata se mai poate efectua direct la studioul de dans cu 15 minute inainte de inceperea primei sedinte.

Un mic regulament intern:

 • Nu exista nici o selectie anterioara realizata de organizatori pentru impartirea pe grupe. Fiecare participant are libertatea sa aleaga una dintre cele doua grupe propuse. Invitam curiosii sa participe la ambele si sa aleaga singuri, in functie de grupa in care se simt confortabil.
 • Locurile sunt limitate. In eventualitatea in care nu reusiti sa va inscrieti la un modul va asteptam cu drag la sesiunile urmatoare.
 • La inceputul fiecarui modul recomandam sa ajungeti la sala cu 15 minute inainte de curs.
 • Fiecare cursant va primi cu card de participare, pe care este obligat sa-l prezinte la fiecare sesiune, daca i se cere. Nu va faceti griji, cardul este de marimea unei carti de vizita si incape in orice portofel sau buzunar. 
 • Ai nevoie de echipament lejer in care te poti misca liber, sosete sau pantofi de dans. in perioada de iarna recomandam ciorapi grosi si bluza cu maneca lunga.
 • Nu exista limita de varsta dar este cursurile sunt recomandate persoanelor peste 16 ani.
 • Fiecare participant este responsabil pentru propriul corp. Orice accidentare cade in responsabilitatea participantilor asa ca va sfatuim sa nu va fortati corpul ci sa-l protejati. Doar voi va stiti limitele iar depasirea lor nu inseamna ca trebuie sa faceti eforturi nejustificate. Sesiunile au un ritm relaxat, adaptabil pentru orice corp, in orice stadiu de acomodare cu miscarea.

8 thoughts on “INSCRIERE

 1. Buna ziua,
  incepeti un curs nou pt incepatori de pe 1 iunie?
  As vrea sa ma inscriu, dar nu am vazut nimic postat pe site in acest sens.

  Multumesc

 2. Buna,
  programul de curs pentru incepatori este luni si vineri de la 19.30?
  A inceput deja o serie noua? Sau?
  Multumesc.
  Gabriela

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s