Motoko Hirayama, invitata speciala la cursul nostru de dans :)

Dupa cum v-ati prins din titlu, Motoko Hirayama va fi alaturi de noi maine, 18 noiembrie, la cursul nostru de dans contemporan.

Motoko Hirayama este o extraordinara dansatoare si coregrafa din Japonia. O puteti vedea dansand la Teatrul Odeon pe 25 noiembrie, in spectacolul “Requiem. Nu stii nimic despre mine” alaturi de Razvan Mazilu, spectacol a carui coregrafie o semnez si eu.
Ea si-a exprimat intentia de a asista la cursul nostru de maine. Mi se pare ca este o ocazie unica de a cunoaste mai indeaproape o personalitate cu adevarat speciala a dansului, atat de experimentata si, totodata, reprezentanta unei culturi atat de diferite de a noastra. Nemaivorbind de sansa de a afla viziunea ei despre dans. De asta, va rog sa fiti maine pe metereze, sa va pregatiti sa dati 120% din voi, sa-i aratam ce  inseamna dansul contemporan pentru noi. 🙂

Motoko va aduce maine la curs inregistrari video ale catorva spectacole coregrafice create de ea in Japonia. Un motiv in plus sa nu lipsiti, nu?

Mai multe informatii despre Motoko Hirayama puteti gasi aici: http://www.motokohirayama.com, http://www.danceforjapan.ro/biografii.html

Vlad Merariu

Ps: Multumesc Lorena 🙂

Ps Lorena: Pentru?

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: