Free class la inceput de an

Avem o surpriza pentru voi!

Coregrafii Simona Deaconescu si Vlad Merariu va invita la un curs gratuit de dans contemporan pe data de 15 ianuarie 2012, duminica, incepand de la orele 12:00.

Ce vom face? Exercitii introductive in aceasta forma de dans si improvizatii coregrafice. Vom explora cum functioneaza corpul nostru in miscare, mijloacele lui specifice de expresie. Veti descoperi ca in dansul contemporan nimic nu e gresit.

Ce e de retinut?

1. Important nu va fi sa invatati o succesiune de miscari, ci sa descoperiti libertatea de a adapta miscarea la corpul vostru. Prin asta veti ajunge treptat la conturarea unui stil personal de dans.

2. E important sa va aduceti echipament comod in care va puteti misca, sosete groase sau incaltaminte de schimb.

3. Adresa salii de dans:  Str. Logofat Tautu nr.68 A, et.3 si 1/2 (fosta fabrica Crinul)

4. Contact:

danscontemporan@gmail.com

Telefon: 0726 341 931

Va asteptam cu drag indiferent de varsta sau experienta in dans!

Simona Deaconescu

Licentiata si absolventa a facultatii de coregrafie din cadru Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, Bucuresti. In prezent, studenta la Master in cadrul aceleiasi universitati dar si studenta in anul IV la Universitatea Media, Regie de Film.

A realizat doua spectacole in propria coregrafie si regie :”Time Quartet” (realizat prin programul “Manifest 2009″, cu sprijinul Casei Regale Romane) si “Alice In Tara Minciunilor” pentru care a obtinut si premiul pentru cel mai bun coregraf, in cadrul Galei Absolventilor UNATC,avand premiera la Centrul National al Dansului.

In 2009 a realizat un film, o prima incercare de dance for camera: “1940″.

Vlad Merariu

Licentiat si absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale” Bucuresti, sectia Coregrafie, in prezent studiaza cursurile de Master in Artele spectacolului coregrafic in cadrul aceleasi institutii.

A primit in 2010 Premiul pentru Cel mai bun Coregraf in cadrul Galei Absolventilor UNATC pentru spectacolul  ”Mancam impreuna”, spectacol prezentat in premiera la Centrul National al Dansului Bucuresti. In acelasi an a realizat coregrafia spectacolului de teatru “Visul” in regia lui George Nastase.

In 2011 a semnat coregrafia spectacolului “Requiem. Nu stii nimic despre mine” alaturi de Motoko Hirayama si Razvan Mazilu.

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: