O noua grupa de dans pentru incepatori

Un nou modul de dans contemporan pentru incepatori din 18 ianuarie!

Coregrafii Vlad Merariu si Simona Deaconescu au creat pentru incepatorii pasionati de dans, o structura de curs care porneste din punctul 0 al miscarii. Asadar, cursul nostru este adresat chiar si celor care nu au participat niciodata la un curs de dans, dar sunt entuziasmati sa incerce.

Prin exercitii de miscare, cor2.jpgegrafii, improvizatii, stretching va vom face constienti de capacitatile corpului vostru in miscare, de ceea ce arata bine sau mai putin bine atunci cand va miscati, si de metodele prin care puteti stiliza si imbunatati aceste lucruri, pentru a va misca intr-un mod cat mai armonios si original.

Incalzirea de la inceputul fiecarui curs are drept rol introducerea voastra in atmosfera cursului, pregatirea corpului vostru pentru miscare, cat si a atentiei pentru a va putea concentra mai usor.

O componenta importanta a cursului nostru este aceea de Laborator. Veti lucra impreuna intr-un mod creativ pentru a crea, modifica sau dezvolta toata informatia acumulata pe parcursul sesiunilor de dans.

Partea de tehnica de miscare a fiecarui curs, ca si cea de streching mai are ca scop dezvoltarea capacitatilor voastre fizice, intinderea corpului, cat si dezvoltarea memoriei musculare, toate acestea pentru a crea o postura cat mai eleganta.

Playlist-ul de piese muzicale pe care vom dansa va cuprinde muzica atent selectata, dintre cele mai noi si originale sound-uri, dar si ‘icon songs’. Asadar, vom vibra atat prin dans, cat si auditiv!

Uneori, am observat dorinta acuta a cursantilor nostri de a sta peste program sa mai exerseze sau sa discute despre ceea ce s-a intamplat de-a lungul sesiunii de dans descrisa mai sus.

Asteptam inscrierile voastre pe adresa danscontemporan@gmail.com, cu numele si numarul de telefon.

Modulul pentru incepatori este conceput pentru 12 sesiuni de dans, de doua ori pe saptamana, iar durata acestuia este cuprinsa intre 18 ianuarie – 24 februarie 2013.

Ne vom intalni in fiecare vineri (20:30-22:00) si duminica (13:00-14:30).

Durata unei sesiuni de dans este de 1 ora si 30 minute.

Ai nevoie de echipament lejer in care te poti misca liber, sosete sau pantofi de dans.

Abonamentul este de 250 ron si se achita integral inaintea inceperii primului curs. Locurile sunt limitate, in cazul in care nu reusiti sa va inscrieti va asteptam la urmatoarele module.

Suma primita nu se returneaza.

Grija pentru corp este responsabilitatea voastra, asa ca incercati sa nu suprasolicitati pentru a evita eventuale neplaceri.
Studioul de dans este in zona Timpuri Noi, strada Logofat Tautu, nr. 68 A, in fosta fabrica Crinul.

Pentru mai multe informatii puteti inrosi urmatoarele linii telefonice: 0736 687 906 sau 0741 113 365.

Ne puteti sustine pe Facebook: http://www.facebook.com/danscontemporan.ro

Va asteptam cu drag!

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: