Cunoaște-ți corpul și depășește-i limitele!
Vlad Merariu şi Simona Deaconescu dau startul celui de-al treilea modul din 2013 dedicat începătorilor, desfășurat între 12 aprilie și 26 mai.
Oricine poate dansa, dacă o face cu plăcere şi voie bună.
Atelierul este adresat celor care nu au participat niciodată la un curs de dans, dar sunt entuziasmaţi să încerce. Prin exerciţii de mişcare, coregrafii, improvizaţii şi stretching orice participant devine mai conştient de capacităţile corpului său în mişcare, de ceea ce arată bine sau mai puţin bine atunci când se mişcă, şi de metodele prin care poate stiliza şi îmbunătăţi aceste lucruri.
Scopul: să ne mişcăm armonios şi original, să ne simţim bine cu noi înşine. Încălzirea de la începutul fiecărui curs are drept rol introducerea cursantului în atmosfera atelierului, pregătirea corpului pentru mişcare, cât şi a atenţiei şi concentrării. O componenta importantă a cursului este aceea de Laborator. Partea de tehnică de mişcare a fiecărui curs, ca şi cea de streching au ca scop dezvoltarea capacităţilor fizice, întinderea corpului, cât şi dezvoltarea memoriei musculare. Cursul combină tehnica de dans cu libertatea în mişcare, fluiditatea şi creativitatea specifică dansului contemporan. Atelierele se vor concentra asupra îmbunătăţirii expresivităţii corporale, muzicalitate şi transmiterea gândurilor prin mișcare. Un mixt de mişcări bazate pe vituozitate şi naturaleţe, care transmit un mesaj poetic printr-un limbaj spontan şi original.
Playlist-ul de piese muzicale va cuprinde muzica atent selectată, dintre cele mai noi şi originale sound-uri, dar şi ‘icon songs’. Aşadar, vom vibra atât prin dans, cât şi auditiv!
Din 2010, cursurile şi workshop-urile susţinute de Vlad Merariu și Simona Deaconescu s-au remarcat prin creativitate, devotament și pasiune.
Dacă ai o personalitate puternică, ești creativ şi plin de energie, cu siguranță îți vei găsi locul în cadrul acestui modul.
Unii dintre cursanţi sunt acum studenţi la UNATC, Secţia Coregrafie, alţii participă la concursuri naţionale şi internaţionale. Se pare că o dată ce ai făcut un curs de dans cu Vlad si Simona iti vei dori mai mult.
Uneori, am observat dorința acută a cursanților de a sta peste program ca să mai exerseze sau sa discute despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul sesiunii de dans descrisă mai sus.
Așteptăm înscrierile voastre pe adresa danscontemporan@gmail.com, cu numele și numărul de telefon.
Modulul pentru începători este conceput pentru 12 sesiuni de dans, de două ori pe săptămână, iar durata acestuia este cuprinsă între 12 aprilie – 26 mai 2013.
Zile libere de paște: 3 și 5 mai.
Ne vom întâlni în fiecare vineri (20:30-22:00) și duminică (13:00-14:30).
Durata unei sesiuni de dans este de 1 ora și 30 de minute.
Ai nevoie de echipament lejer în care te poți mișca liber, șosete sau pantofi de dans.
Abonamentul este de 250 ron și se achită integral înaintea începerii primului curs. Locurile sunt limitate, în cazul în care nu reușiți să vă înscrieți vă așteptăm la următoarele module.
Suma primită nu se returnează.
Grija pentru corp este responsabilitatea voastră, așa că încercați să nu vă suprasolicitați pentru a evita eventuale neplăceri.
Studioul de dans este în zona Timpuri Noi, strada Logofăt Tăutu, nr. 68 A, în fosta fabrica Crinul.
Pentru mai multe informații puteți înroși următoarele linii telefonice: 0736 687 906 sau 0741 113 365.
Pentru mai multe informații despre coregrafi: https://danscontemporan.wordpress.com/coregrafi/
Ne puteți susține pe Facebook: http://www.facebook.com/danscontemporan.ro
Vă așteptăm cu drag!
Photo antet: Chris Nash
Photo insert: Simona Deaconescu