Body-to-body. Workshop intensiv de dans contemporan

Coregrafii Vlad Merariu şi Simona Deaconescu vă pregătesc o surpriză cu dans în miez de vară. Workshop-ul intensiv se adresează tuturor celor care vor să descopere dansul contemporan cu un partener.

Cu cine poţi să vii?
Cu un prieten/ă, cu un coleg/ă, cu iubitul/a, sau poţi să vii singur/ă şi îţi găsim noi partener de dans.

“Timp de 3 ani de zile am lucrat împreună ca dansatori, coregrafi, profesori de dans, și am învățat prin intermediul dansului, unul de la altul, lucruri pe care ne dorim să le împărtășim cu voi.

Prin coregrafii, exerciții și improvizații care stau la baza dansului cu un partener, structura cursului a fost creată pentru oricine are curiozitatea ca în 5 zile să poată dezvolta multiple posibilităţi de a lucra în duet.

Prin încălzire veţi conştientiza gravitaţia, lucrul la podea, inversiunile şi spiralele. Apoi prin exerciții, coregrafii și improvizații ne vom concentra asupra propriului corp în raport cu cel al partenerului, ridicărilor şi coborârilor, imaginii şi compoziţiei în dansul cu un partener.

Pentru că ne place să întâlnim cât mai multe persoane curioase și interesate de dans și pentru că ne plac emoțiile voastre la primul curs de dans, am creat acest workshop special pentru voi, celor care aveți primul contact cu dansul.
Daca practici alt stil de dans și esti curios să vezi cum funcționează dansul în duet din perspectiva dansului contemporan, ești deasemenea binevenit la workshop.

În ultima zi a workshop-ului v-am pregătit o surpriză unică: un proiect fotografic despre care veţi afla detalii la primul curs.”

Pentru inscriere, tot ce trebuie să faci este să trimiţi un mail cu titlul // Înscriere Body-to-Body //, la adresa danscontemporan@gmail.com, în care să scrii numele tău complet şi numărul de telefon, precum şi numele partenerului tău, adresa lui de mail şi numărul de telefon. Dacă nu ai partener specifică acest lucru, iar noi iti vom gasi un partener dintre ceilalti participanti inscrisi la workshop.

Program: 22 iulie – 27 iulie, de luni până vineri (20:00 – 22:00), sâmbătă proiect foto.

Studioul de dans este în zona Timpuri Noi, strada Logofăt Tăutu, nr. 68 A, în fosta fabrica Crinul, in studioul de dans Mikado.

Abonamentul este de 300 ron de persoana și se achită integral înaintea începerii primului curs. Locurile sunt limitate, în cazul în care nu reușiți să vă înscrieți vă așteptăm la următoarele cursuri.
!!! Pentru cei care au mai participat la modulele noastre anterioare abonamentul este de 250 ron de persoana.
Suma primită nu se returnează.

Din 2010, cursurile şi workshop-urile susţinute de Vlad Merariu și Simona Deaconescu au fost frecventate de peste 1500 de cursanti.
Unii dintre cursanţi sunt acum studenţi la UNATC, Secţia Coregrafie, alţii participă la concursuri naţionale şi internaţionale. Se pare că o dată ce ai făcut un curs de dans cu Vlad si Simona iti vei dori mai mult.

Pentru mai multe informații puteți înroși următoarele linii telefonice: 0736 687 906 sau 0741 113 365.

Despre coregrafi: https://danscontemporan.wordpress.com/coregrafi/

Ne puteți susține pe Facebook: http://www.facebook.com/danscontemporan.ro
Și pe blog:
danscontemporan.wordpress.com

Vă așteptăm cu drag!

1005257_10200728958921222_115576342_n

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: