Astazi dansam!

Astazi, 15 ianuarie, au loc cursurile de dans gratuite. Durata unui curs are 1 ora si 30 minute.

12:00 – 13:30 – Primul curs

14:15 – 15:45 – Al doilea curs:  Cursul de dans contemporan pentru “Clubul de Miscare pentru Sanatate”

16:00 – 17:45 – Al treilea curs

Adresa salii de dans: Str. Logofat Tautu nr.68 A, et.3 si 1/2 (fosta fabrica Crinul)

E important sa va aduceti echipament comod in care va puteti misca, sosete groase sau incaltaminte de schimb.

Contact: 0726 341 931 sau 0741 113 365.

Cursurile vor fi sustinute de coregrafii Simona Deaconescu si Vlad Merariu.

Simona Deaconescu

Licentiata si absolventa a facultatii de coregrafie din cadru Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, Bucuresti. In prezent, studenta la Master in cadrul aceleiasi universitati dar si studenta in anul IV la Universitatea Media, Regie de Film.
A realizat doua spectacole in propria coregrafie si regie :”Time Quartet” (realizat prin programul “Manifest 2009″, cu sprijinul Casei Regale Romane) si “Alice In Tara Minciunilor” pentru care a obtinut si premiul pentru cel mai bun coregraf, in cadrul Galei Absolventilor UNATC,avand premiera la Centrul National al Dansului.
In anul 2011 se alatura ca si coregraf echipei “Sunetul Muzicii”, realizeaza coregrafia pentru scurt-metrajul “Maya” in regia Adelei Cotimani si filmul de lung-metraj “Omega Rose” in regia lui Alexandru Dorobantu. De asemenea, colaboreaza cu compania internationala de teatru acrobatic si dans “Saltimbanco Italioano” in Dubai, in cadrul “Sharjah Water Festival”.

Vlad Merariu

Licentiat si absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale” Bucuresti, sectia Coregrafie, in prezent studiaza cursurile de Master in Artele spectacolului coregrafic in cadrul aceleasi institutii.
A primit in 2010 Premiul pentru Cel mai bun Coregraf in cadrul Galei Absolventilor UNATC pentru spectacolul ”Mancam impreuna”, spectacol prezentat in premiera la Centrul National al Dansului Bucuresti. In acelasi an a realizat coregrafia spectacolului de teatru “Visul” in regia lui George Nastase.
In 2011 a semnat coregrafia spectacolului “Requiem. Nu stii nimic despre mine” alaturi de Motoko Hirayama si Razvan Mazilu.

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: