+100 am dansat contemporan duminica :)

Ati fost superbi si foarte receptivi! Va multumim pentru prezenta voastra numeroasa la Free-Class-urile de dans contemporan, ati fost peste 100 de persoane!

Am primit feedbak-uri extraordinare de la voi in chestionarele anonime si suntem atat de bucurosi. ❤

Chiar daca o sa sune ca la teleshopping :), nu ne putem abtine sa nu postam cateva dintre ele:

“M-am simtit foarte relaxat, pentru moment am scapat de toate grijile si tot stresul. Acest curs mi-a trezit pofta de dans si m-a facut sa scap de frica de dans in public.”

– Multi dintre voi ne-au transmis ca am reusit prin acest curs sa va relaxam, sa va detensionam, sa va scoatem din cotidian si sa va bucuram. Putem spune cu mandrie ca ne-am atins scopul. 🙂

“E prima oara cand particip la un astfel de curs. Aveam impresia ca dansul contemporan inseamna sa fugi printr-o incapere si sa te izbesti de perete cu o expresie dramatica pe fata.”

– Ne-a amuzat si ne-a intristat in acelasi timp dezvaluirea ta 🙂

Stim ca multe persoane plaseaza dansul contemporan in tabloul pe care tocmai ni l-ai descris. Ne bucuram ca am reusit sa iti schimbam perceptia si sa iti aratam ca dansul contemporan nu inseamna numai sa alergi intr-o incapere si sa te lovesti de perete :))

“Daca asa se desfasoara fiecare curs e grozav! La sfarsitul fiecarei ore, ai satisfactia ca stii ceva in plus, nu este doar o alta forma de miscare, e ceva ce te apropie de echilibru, de exprimare cu ajutorul corpului.”

Da, in fiecare curs descoperim lucruri noi. Farmecul dansului contemporan este libertatea fara limite. Nimic nu este gresit, totul este permis! 🙂

“Dupa multe cursuri de dans contemporan, in ultimii 3 ani, acest curs a fost exact acea particica ce a lipsit pana acum. S-a  pus mai mult accent pe conturarea corpului, mai multe exercitii ce fac bine unui trup exersat.”

– Iubim foarte mult si improvizatia! Ca sa putem sa ne dezvoltam limbajul de miscare, sa gasim sisteme noi de a ne misca, sa ne surprindem chiar si pe noi insine, improvizam! Experimentam! Fara experiment si improvizatie nu ar mai exista inovatie si progres! 🙂

“A fost foarte aglomerat!”

Ati fost in jur de 40 persoane la fiecare Free-Class. Suntem bucurosi ca am avem parte de o sala atat de mare, ii multumim Mikai Jeleascov pentru ca ne-a pus la dispozitie spatiul sa organizam acest eveniment gratuit. Am vrut sa va primim pe cat mai multi sa luati parte la acest curs si am incercat sa ne organizam in asa fel ora incat sa nu va accidentati si din fericire nu am avut parte de astfel de momente nefericite.

In mod normal la cursurile noastre de dans contemporan din fiecare joi si duminica, in sala de dans nu intra mai mult de 20 de persoane pe grupa, asa ca  pe viitor puteti sa nu va faceti griji in privinta aglomeratiei. Daca ati fost 40 intr-o grupa, la curs veti fi 20 intr-o grupa, o sa avem de 2 ori mai mult spatiu. 🙂 Astfel, vom avea mai mult timp sa ne ocupam si de fiecare participant in mod individual.

Multi dintre voi vreti sa ne vedeti dansand impreuna. Ambii lucram la 2 spectacole de dans contemporan, o sa va invitam la momentul potrivit si va promitem ca la urmatoarele cursuri vom dansa si impreuna. 🙂 

V-a placut muzica! Am primit foarte multe feedback-uri pozitive in aceasta privinta. Ne-am gandit sa postam aici link-uri cu melodiile folosite la cursul de duminica:

_________________________________________________

_________________________________________________

_________________________________________________

_________________________________________________

_________________________________________________

Pentru mai multe poze apasati aici.

Asteptam in continuare inscrierile voastre pe adresa de e-mail danscontemporan@gmail.com pentru cursurile noastre de dans contemporan si va asteptam joi, 19 ianuarie, de la ora 20:00 la urmatorul curs de dans! 🙂

Multumiri: Virginia Maria Ioana Jeleascov, Ioana Hudita (Clubul de Miscare pentru Sanatate), Ana Moca-Grama (Fotograf).

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: