Workshop de dans contemporan cu Vlad Merariu | 21 -25 iulie 2014

#dance #connect #reflect #smile 

“Activitatea noastră zilnică în spatiul virtual (Internet, Social Media) se împletește fluid cu activitatea noastră reală și socială, iar acest lucru ne modifică modul în care ne raportăm la real, modul în care ne mișcăm. Pornind de la această idee, aplicată în dans, am creat o structură creativă și interactivă de workshop, prin care să conștientizăm impactul utilizării internetului și a mijloacelor de exprimare on-line asupra mișcării și cum ne putem folosi de acest ‘tool’ într-un mod cât mai interesant.

Îmi place să gândesc că “Social Media” și dansul, puse împreună, au o componentă terapeutică puternică.”

Dansul este o formă de exprimare creativă și ne propunem ca în cele 5 zile de workshop, să înțelegem cum funcționează corpul nostru în mișcare. 
Pentru a descoperi o expresivitate corporală vie și bine articulată
• vom alterna progresiv exerciții de mișcare și coregrafii organice, prin care descoperim un corp inteligent, senzorial și creativ;
• Prin improvizații vom înviora corpul, ne vom concentra asupra conștientizării spațiului în care dansăm si a relației noastre cu ceilalți participanți.
• Dezvoltăm mobilitatea și combinăm practici care ne ajută să creem conexiuni între corp și mișcare, în relație cu sunetul, muzica si spațiul. 

Cu ce vom lucra?
• Participanții sunt încurajați să vină cu orice ‘device’ care fotografiază și/sau laptop cu webcam. Materialele foto/video rezultate nu vor fi făcute publice fără acordul participanților.
• Conexiunea directă la internet este un plus.

♦ Programul este accesibil, interactiv și creativ și se adresează atât începătorilor, persoanelor care practică dansul contemporan la un nivel avansat, cât și celor care practică alte genuri de dans.

Se desfășoară între 21 iulie si 25 iulie, de la ora 19:30 la 22:00. 
25 iulie – laborator-deschis unde vom combina coregrafiile create pe parcursul workshop-ului într-un moment de dans. In cadrul laboratorului puteți invita prietenii la curs.

♦ Înscrierile se fac prin e-mail la adresa – danscontemporan@gmail.com.În mesaj vă rugam să specificați numele vostru complet și numărul de telefon.
♦ Participarea: 250 lei

♦ Workshop-ul este sustinut de coregraful Vlad Merariu, absolvent, licentiat al UNATC, secția Coregrafie.

Workshop-ul face parte din programul de cercetare S.M.A.R.T (Social Media Art Responsible Treatment) inițiat de Vlad Merariu și este prima activitate din cadrul acestuia.

Programul S.M.A.R:T. este o colaborare între artiști și public și se referă la un serviciu în folosul comunității cu scopul de a dezvolta o serie de întrebări cu privire la felul în care se transformă arta și percepția noastră asupra artei.

Programul S.M.A.R:T. este susținut de asociația “Secția de Coregrafie”.

♦♦♦
Adresa si contact:
Studioul de dans este în zona Timpuri Noi, strada Logofăt Tăutu, nr. 68 A, în fosta fabrică Crinul.
danscontemporan.net
0736687906
ro.linkedin.com/pub/vlad-merariu/5b/aba/3a6/

Locurile sunt limitate.. 
Suma primită nu se returnează.
Aveți nevoie de echipament lejer în care vă puteți mișca liber, șosete sau pantofi de dans.
Grija pentru corp este responsabilitatea fiecărui participant, așa că încercați să nu vă suprasolicitați pentru a evita eventuale accidentări. Dorim ca workshop-ul să se desfășoare într-un mod plăcut și responsabil.

Vă așteptăm cu drag!
♦♦♦

Poster

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: