Cursurile de dans contemporan revin din septembrie

Din 9 septembrie CURSURILE DE DANS CONTEMPORAN revin in forta. In 2010 am dat startul la o serie de cursuri de dans contemporan, la care pana in prezent au participat peste 500 de iubitori de dans. Cu o structura occidentala, bazata pe imbinarea dintre tehnici de dans contemporan si dezvoltarea stilului personal prin exercitii de improvizatie,  va asteaptam sa descoperim impreuna mecanismele care pun in miscare corpul. Am pregatit un concurs pentru voi! Castigati un abonament gratis daca postati o fotografie in saritura pe pagina de facebook http://www.facebook.com/danscontemporan.ro  si acumulati cele mai multe like-uri. Pentru a va inscrie la cursuri trimiteti un mail pe adresa danscontemporan@gmail.com cu subiectul INSCRIERE sau sunati la 0741 113 365.

Noua sesiune de cursuri vine cu mai multe surprize. Pe 8 septembrie la ora 12:00, va invitam la un free class de dans contemporan in care veti putea experimenta un curs gratis alaturi de noi. Pentru inscrieri la free class trimiteti un mail pe adresa danscontemporan@gmail.com cu subiectul FREE CLASS.

Simona Deaconescu si Vlad Merariu sunt membri ai asociatiei Sectia de Coregrafie. Alaturi de Sandra Mavhima, sunt fondatorii CARTIERULUI DE DANS, un program curatorial, care sprijina si promoveaza arta contemporana si initiatorii primei reviste online de dans din Romania, care va avea lansarea in luna octombrie. Cei doi coregrafi sunt licentiati in arta coregrafica si absolventi ai cursurilor masterale din cadrul UNATC, sectia COREGRAFIE. Mai multe informatii despre activitatile coregrafilor puteti gasi in sectiunea COREGRAFI.

Published by Dans Contemporan

CURSURI DE DANS CONTEMPORAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: